Ukategorisert

Høyre-ledelsen må lære seg å lese

Dersom fremtredende Høyre-politikere tok seg tid til å lese uttalelsene til stortingsrepresentant Erik Skutle (H), vil ledelsen se at han påpeker at han er valgt inn på Høyres program og det programmet står han for.

Høyres Trond Helleland og Bent Høie får spalteplass fordi de setter kollega Erik Skutle på plass i forbindelse med uttalelser om narkotikapolitikken. Helt unødvendig oppslag på nettstedet til Bergens Tidende, unødvendig fordi Skutle ikke har gjort noe annet enn å hevde dagens narkotikapolitikk er feilslått. Mye tyder på at han har helt rett, for å være forsiktig.

Uten debatt om brennhete tema, vil et parti stå fattig tilbake. I Høyre har det opp igjennom årene vært liten debatt om partiets nulltoleranse og det har redusert partiets troverdighet i rusdebatten. Det er altså narkotika i Norge, et land med Høyre-dominert regjering. Det er også narkotika i byer/kommuner Høyre har styrt i mange år. Nulltoleransen fungerer ikke og narkotika er ikke et rødgrønt fenomen.

Erik Skutle og Peter Frølich er viktige Høyre-politikere for å drive debatten om rus videre i partiet. Alle med hode på riktig plass skjønner at forbudslinjen har vært mislykket.

Les: Høyres nulltoleranse slår sprekker og Høyre-politikere vil legalisere hasj.

Tags:

Mest lest

Arrangementer