Notiser

Stor variasjon i spørsmålene

Det er stor variasjon i spørsmålene i den ordinære spørretimen på Stortinget som er på onsdag.

Sjekk Stortinget.no.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
8 years ago

Lord, have mercy! Legger spesielt merke til #2, Knut Storbergets spørsmål til Siv Jensen: «Reduksjon eller fjerning av formuesskatten slår ulikt ut for byer og distrikt. En beregning fra 2010 viser at bydelene Ullern, Vestre Aker og Frogner i Oslo vil få dobbelt så mye i skattelette som Hedmark, Oppland og Buskerud til sammen ved å fjerne formuesskatten….» Og håper Siv «biter ham av» (pun intended) med et svar omtrent slik: «Ja, det blir nødvendigvis slik at de som hittil har vært offer for det største ranet også vil være de som kommer best ut av at ransbølgen stoppes.» Vi… Read more »

Andreas
Andreas
8 years ago

Jeg ville vel svart at jeg anbefalte Storberget å ta noen mattetimer fra grunnskolen om igjen hvis han tror det er slik det henger sammen. Hvis du har 100 millioner i formue så er vel formueskatten det samme om du bor på Ullern eller Hedmarken… At flere millionærer velger å bo på Oslo Vest enn «bøgda» er en helt annen sak, og endrer ikke matematikken i regnestykket. Mulig Storberget prøver å sikte til at de nevnte fylkene mister skatteinntekter hvis formueskatten forsvinner, og at det derfor er dumt, men da er det enda mer synd på Oslo – tenk så… Read more »

Fra arkivet