Ukategorisert

Ganske så spesielt….

Forhåpentligvis er dette en helt spesiell situasjon som ikke kan sammenlignes med noen andre saker. Politikere på tur i Amsterdam bør være uinteressant både for politiet og partiledelse i de ulike partiene.

Det er VG som har en artikkel om at en vennetur i Amsterdam har vært interessant for både politiet og partiledelsen. Ja da, vi snakker igjen om Høyre-politikere.

I Liberalerens redaksjon vet vi om mange politikere som liker å reise på venne- og familieturer. At politikere bruker egen fritid til å reise, er helt uproblematisk. Også når de reiser til land som har et annerledes lovverk og/eller kultur enn Norge.

Noen eksempler:
Roy Steffensen (FrP) skal selvfølgelig ikke komme i politiets søkelys fordi han reiser til Las Vegas. Steffensen er i Liberalerens redaksjon kjent for å spille poker og odds, aktiviteter som ikke er velsignet i det norske lovverket.

Høyres Tage Pettersen liker å reise til Thailand, et land som har en annerledes kultur enn Norge – selv om prostitusjon er ulovlig i smilets land. Skal Pettersen komme i politiets eller Ernas søkelys fordi han liker å reise til Thailand? Selvfølgelig ikke! Nå må både politiet og partiledelsen i Høyre roe ned noen hakk!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
8 years ago

[…] Ganske så spesielt…. Det er VG som har en artikkel om at en vennetur i Amsterdam har vært interessant for både politiet og partiledelsen. Ja da, vi … Steffensen er i Liberalerens redaksjon kjent for å spille poker og odds, aktiviteter som ikke er velsignet i det norske … Read more on Liberaleren […]

Fra arkivet

 • Med en klype saltMed en klype salt
  Hva måler man egentlig når man måler fattigdom på den måten som gjøres i Norge?
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
  Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
 • Jeg tok en million fra de fattigeJeg tok en million fra de fattige
  Gjennom å låne og investere er det mulig å tjene gode penger, på bekostning av fellesskapet.
 • Mangfold versus enfoldMangfold versus enfold
  Markedet skaper mangfold og politikk skaper enfold. Hva vil du velge?
 • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
  Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?