Ukategorisert

Ganske så spesielt….

Forhåpentligvis er dette en helt spesiell situasjon som ikke kan sammenlignes med noen andre saker. Politikere på tur i Amsterdam bør være uinteressant både for politiet og partiledelse i de ulike partiene.

Det er VG som har en artikkel om at en vennetur i Amsterdam har vært interessant for både politiet og partiledelsen. Ja da, vi snakker igjen om Høyre-politikere.

I Liberalerens redaksjon vet vi om mange politikere som liker å reise på venne- og familieturer. At politikere bruker egen fritid til å reise, er helt uproblematisk. Også når de reiser til land som har et annerledes lovverk og/eller kultur enn Norge.

Noen eksempler:
Roy Steffensen (FrP) skal selvfølgelig ikke komme i politiets søkelys fordi han reiser til Las Vegas. Steffensen er i Liberalerens redaksjon kjent for å spille poker og odds, aktiviteter som ikke er velsignet i det norske lovverket.

Høyres Tage Pettersen liker å reise til Thailand, et land som har en annerledes kultur enn Norge – selv om prostitusjon er ulovlig i smilets land. Skal Pettersen komme i politiets eller Ernas søkelys fordi han liker å reise til Thailand? Selvfølgelig ikke! Nå må både politiet og partiledelsen i Høyre roe ned noen hakk!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer