Ukategorisert

Budsjettprosessen i verdens rikeste land

Denne regjeringen bør bryte malen for arbeidet med statsbudsjettet. Arbeidet er for viktig til å videreføre dårlige tradisjoner.

Årets budsjettkonferanse er i gang. Det betyr at regjeringen har startet arbeidet med statsbudsjettforslaget for 2015. Det er et budsjettforslag alle som stemte Høyre og Fremskrittspartiet har forventninger til. Det bør være forslag som skiller seg klart ut sammenlignet med statsbudsjettet for inneværende år.

Dagens Civita-leder Kristin Clemet har vært stortingsrepresentant, rådgiver for statsminister Kåre Willoch og statsråd. Hun vet det meste om budsjettprosessen, og har delt erfaringene gjennom artikkelen «Budsjettprosessen i verdens rikeste land».

Forhåpentligvis har regjeringsapparatet lest det Kristin Clemet har skrevet om budsjettprosessen. Lest og lært!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer