Ukategorisert

Heidi valgte seg Prostituertes Interessorganisasjon i Norge

til å få hennes første donasjon på 5000 kr. Stortingsrepresentanten fra Høye skriver på sin Facebook-side at hun vil gi dette beløpet hvert kvartal til en organisasjon eller person som hun mener fortjener det. Den første som nyter godt av Heidis gavmildhet er altså Prostituertes Interessorganisasjon i Norge (PION).
Liberaleren mener at hvis folk får beholde mer av egen inntekt kan de faktisk gjøre det som Heidi Nordby Lunde har gjort idag. Da kan organisasjoner i Norge slippe å gjøre sine hoser grønne hos de folkevalgte. I et fritt samfunn bør det ikke være slik at den største lykke er å få egen post på statsbudsjettet. Organisasjoner skal leve av den støtten de faktisk har blant borgerne for arbeidet man gjør. Noe som er umulig hvis velmenende politikere synes de er bedre til å vurdere hvem som fortjener økonomisk støtte enn de som faktisk eier pengene politikerne deler ut; nemlig du og jeg.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer