Ukategorisert

Ja til nøktern forbruk av penger

Hvis Høyre skal ha troverdighet når det gjelder nøktern forbruk av skattefinansierte penger, bør partiet si nei til Oslo 2022.

Det er kulturminister Thorhild Widvey som i Dagsavisen slår nye slag for OL i Oslo. Hun mener gigantfesten gir mange fordeler, og mener Olympiske Leker vil bli tidenes største satsing på frivilligheten i Norge.

OL vil koste mange milliarder kroner. Det er faktisk umulig å være helt sikker på hvor dyrt arrangementet vil bli, men en eventuell statsgaranti vil være som et sugerør ned i en statskasse som blir fylt opp av skatter og avgifter.

En såkalt blå-regjering som har fokus på skattebetalerne, bør skrinlegge OL-saken. FrP har allerede gjort det. Nå er det kulturministeren og Høyres tur.

Tags:

Mest lest

Arrangementer