Ukategorisert

FpU med et godt eksempel

FpU er naturlig nok imot kringkastingsavgiften, en skatt «alle» med fjernsynsmottaker må betale.

FpU.no kommer ungdomsorganisasjonen med et godt eksempel på hvor urimelig TV-skatten er. Istedenfor en artikkel om NRK, bruker FpU en statsavis som eksempel.

TV-skatten har høy oppslutning i Stortinget, men en statsavis vil ikke få tilslutning i nasjonalforsamlingen. Politikerne setter faktisk grenser for politikk og statens oppgaver, men dagens grense er ikke satt der liberalister vil ha den – noe statlige aksjeselskap beviser på en god måte.

Det er ikke politisk flertall for å avvikle TV-skatten, men FpU har direktelinjer til regjeringskontorene. FpU kan bruke kontakten med regjeringen til å begrense NRKs aktiviteter. Tre TV-kanaler, en haug med radiokanaler og et stort nettsted i statlig regi, er unødvendig.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer