Ukategorisert

Velvalgte ord fra Norheim

Stortingsrepresentant Kristian Norheim (FrP) kommenterer Jagland, Kina, First House og rykter på en fin måte på egen Facebook-profil.

Mye har vært sagt og skrevet etter kommentaren På svertetokt for kineserne?, skrevet av Harald Stanghelle i Aftenposten.

Kristian Norheim kommer med velvalgte ord.

–Synes det blir litt mye «rykte forteller at…» og konspirasjon rundt Jagland/Kina/First House nå. Plutselig er det sensasjonelt nytt at grunnleggeren av FH har vært engasjert i Norsk-Kinesisk handelskammer, men hva i all verden er galt med det? Er det et bevis for at det er noe skummelt som foregår? Og når det serveres selvfølgeligheter som at det ble forargelse og ikke jubel fra amerikansk side når Jagland i et uforklarlig øyeblikk leverer verdens mest sofistikerte middagsinvitasjon i form av en fredspris til verdens mektigste mann som har rukket å være verdens mektigste mann i knapt et år (som tilsier at nominasjonen kom ganske kort innpå han flyttet inn i det store hvite hus..) og tolkes som at det pågår en kampanje mot Jagland betalt av kinesiske myndigheter. First House klarer å forsvare seg selv, men ubekreftet sladder er ikke journalistikk. Dessuten tror jeg kineserne er smarte nok til å skjønne at de ikke trenger å leie inn folk for å drive kampanje mot Jagland. Den jobben klarer han fint selv. Men ved prisen til Obama fikk vi da i hvert fall tidenes beste nobeltale. Det er da noe. Jeg blir mer og mer overbevist om at en partipolitisk uavhengig komite er veien å gå. Og gjør gjerne William Nygaard til komiteens nye leder, skriver Norheim på Facebook.com.

Bortsett fra litt lange setninger, er det vanskelig å uttrykke dette bedre enn han gjør.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer