Ukategorisert

På tide

Det er synd det må FrP-politikere til for at en regjering skal foreslå slike reformer. Det bør være sunn fornuft i alle de politiske partiene.

Regjeringen foreslår endringer i reklameforbudet for alkohol slik at forbrukerne kan få tilgang til nøktern informasjon om alkoholholdige drikker i kanaler forbrukerne selv oppsøker, ifølge en pressemelding landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (FrP) har sendt ut.

Forslaget innebærer ikke en voldsom liberalisering og ytringsfriheten blir ikke styrket i vesentlig grad. Forslaget innebærer likevel drahjelp til blant annet nettstedet Drikkeglede.no som etter krav fra Helsedirektoratet måtte sladde bilder og illustrasjoner. OelGlass

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
    Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
  • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
    At velstand drypper nedover, såkalt ‘trickle down economics’, er blitt en slags vits, en utskjelt antakelse ingen tør å forfekte i fullt alvor. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
  • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
    Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.