Ukategorisert

Politiet ber om nye virkemidler

Krever jevnt og trutt nye virkemidler for å bekjempe kriminalitet, selv om en del verktøy allerede ligger i verktøykassa.

Oslo politidistrikt har sendt ut en melding på Twitter.com som viser at politiet gleder seg over nye forbud. Politiet har allerede virkemidler til å bekjempe aggressiv tigging Det er ulovlig å true, plage, trakassere og stjele fra andre mennesker, uten at politiet eller Oslo politidistrikt har klart å bekjempe dette.
PolitietTigging
(Trykk på bildet for stor størrelse)

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
6 years ago

Helt misforstått! Ja, det er allerede “ulovlig å true, plage, trakassere og stjele fra andre mennesker”. Men det er også i praksis klin umulig å *bevisføre* agressiv tigging, og også en inni gamperæva feilprioritering å bruke politiets og rettsvesenets ressurser til å forsøke å kjøre slike saker gjennom “apparatet”. Også tyverier er det i det store og hele for ineffektivt og kostnadskrevende for rettsvesenet å kverne seg igjennom. Dessverre. Om en lov ikke er praktisk gjennomførbar så må den fjernes og/eller erstattes/kompletteres av en ny og bedre sådann! Borgerne har rett til å få gå i fred uten å trakkasseres… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv