Ukategorisert

En uønsket bok

Boken har ligget til salg på nettstedet siden 2005, og ikke ett eneste eksemplar er solgt. Helt greit!

Bokklubben selger boken «A parent’s guide to preventing homosexuality» på nett. Boken skal visstnok inneholde råd til foreldre som ønsker å forhindre at barna blir homofile.

Ifølge et oppslag på VG Nett, er det reaksjoner på at boken blir solgt i Norge. Deler av innholdet kan være i strid med norsk lov. Dersom det er tilfelle, er norsk lov problemet – ikke at «tullinger» tror det er mulig/og eller ønskelig å behandle homoseksualitet ved hjelp av terapi.

Liberaleren forsvarer den private eiendomsretten og ytringsfriheten. Vi mener det er eiendomsretten som skal sette grenser for ytringsfriheten. Det kryr av eksempler der aktører i privat sektor setter klare grenser på sin eiendom. Det er tilstrekkelig og slik det bør være.

For øvrig er salgstallene et bevis på at markedet for boken i Norge er dårlig, selv om VG-oppslaget kan skape litt interesse for boken.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer