Ukategorisert

Livet kan være farlig

Da skribenten åpnet VG Nett i formiddag, var den første tanken: ”Ja, ja – livet kan være farlig”.

På toppen av nettstedet var overskriftene ”Norske menn blir stadig tykkere” og ”Ny drikkekultur bekymrer”. Altså til tross for mange reguleringer, blant annet gjennom åpningstider og avgifter, spiser mange nordmenn usunn mat og vi drikker for mye alkohol.

Mennesker er forskjellige, og det er umulig å lage en statlig mal som skal passe for alle når det gjelder mat og drikke. Vi må rett og slett bare akseptere at noen tar usunne valg. Hva som er usunt skal ikke skribenten gi en definisjon av, ettersom det vil variere fra menneske til menneske.

Dersom alt skal være problematisk, vil livet bli vanskelig å leve på en god måte.

Artiklene på VG.no:
Massiv økning i fedme blant norske menn

Ny drikkekultur bekymrer Folkehelseinstituttet

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer