Ukategorisert

Forenklinger, mer frihet? Vel, ikke overalt!

I dag er det mange aktører i næringslivet som har gjemt bort snusproduktene. Årsak: Håpløse politiske vedtak!

Fra 1. juli trådte flere lovendringer i kraft. Segway har allerede fått mye omtale og blir markedsført av såkalte liberale politikere. De samme politikerne fokuserer ikke like mye på at snusselvbetjening er ulovlig, og at produktene skal være gjemt bort på utsalgsplassene. Klar krenkelse av den private eiendomsretten, men også et forsøk på politisk umyndiggjøring av voksne mennesker. At snus i tillegg er bra for røykeslutt gjør denne reguleringen fullstendig meningsløs.

Fra i dag av blir skattesøk avslørt, altså hver enkelt av oss skal kunne se hvem som har søkt på oss i skattelisten. Jada en liten forbedring, men langt fra godt nok. Skattemyndighetene skulle aldri offentliggjort skattelister! Staten bør ikke oppmuntre til snoking!

Andre lovendringer fra i dag: Forbud med røykerom på arbeidsplassen, syk i ferien og du får nye feriedager og bytte ut tobakk med alkohol på taxfree. RB.no presenterer deler av listen i forbindelse med dagens endringer.

Mest lest

Arrangementer