Ukategorisert

Mangelfull produktinformasjon

Visste du at det har kommet mange typer tobakk og sigaretter på markedet? Hvis du ikke visste det, er du langt fra alene.

Siden 1. januar 2010 har det vært forbudt for utsalgsstedene å vise frem produkter i kategorien ”tobakk og sigaretter”. Det har på disse årene kommet mange nye produkter som kundene ikke vet om på grunn av forbudet.

Det finnes ingen andre produkter i Norge, som er i salg til en stor kundemasse, som har så dårlig produktinformasjon som tobakksprodukter. Politiske reguleringer har gjort informasjonen svært mangelfull.

Fra 1. juli fikk salgsstedene til snus den samme begrensningen. Det betyr at det fra nå av vil komme produkter på markedet som mange kunder ikke får vite om. Det politiske flertallet gjør ekstreme inngrep for å regulere ditt forbruk av snus!

Tags:

Mest lest

Arrangementer