Ukategorisert

Dette burde politikerne ha stoppet!

Oslo ble i dag offisielt kandidatby for De olympiske og paralympiske vinterleker i 2022.

Beslutningen ble tatt av IOC, på møtet i Lousanne. I tillegg til Oslo ble også de to øvrige gjenværende søkerbyene, Bejing i Kina og Almaty i Kasakhstan, tatt med i den videre prosessen.

Dagens beslutning får ingen konsekvenser for løpet som er lagt i Norge. Stortinget må fortsatt si ja til statsgaranti, og Oslo kommune kommer til å bruke skattefinansierte penger for å overtale beslutningstakere og befolkningen.

Det som er trist for oss som hater sløsing med skattefinansierte penger, er at politikerne ikke har stoppet prosessen for lenge siden. OL er for kostbart for Norge, som tross alt er et lite oljedopet land der nasjonalismen har gode vilkår uten store idrettsarrangement.

Tags:

Mest lest

Arrangementer