Ukategorisert

Dette burde politikerne ha stoppet!

Oslo ble i dag offisielt kandidatby for De olympiske og paralympiske vinterleker i 2022.

Beslutningen ble tatt av IOC, på møtet i Lousanne. I tillegg til Oslo ble også de to øvrige gjenværende søkerbyene, Bejing i Kina og Almaty i Kasakhstan, tatt med i den videre prosessen.

Dagens beslutning får ingen konsekvenser for løpet som er lagt i Norge. Stortinget må fortsatt si ja til statsgaranti, og Oslo kommune kommer til å bruke skattefinansierte penger for å overtale beslutningstakere og befolkningen.

Det som er trist for oss som hater sløsing med skattefinansierte penger, er at politikerne ikke har stoppet prosessen for lenge siden. OL er for kostbart for Norge, som tross alt er et lite oljedopet land der nasjonalismen har gode vilkår uten store idrettsarrangement.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn Barstad
Bjørn Barstad
7 years ago

jeg synes de politikerne vi har er veldig uansvarlige. ikke lytter de til de som fikk dem til makten nu har de hørt at folk, menigmann ikke vil ha OL så må de slutte å presse på men ta et nei for et nei, så også med Eu, Nu har Norge sagt nei to ganger og det får holde. få oss heller ut av pengesluket EØS

Thor Børresen
Thor Børresen
7 years ago

Ta et nei for et nei? Det har vært en eneste folkeavstemning i OL-saken og den var i Oslo. Det endte med et klart ja til at Oslo skulle søke. da skulle det vel bare mangle om ikke byrådet fulgte opp? Når det gjelder å lytte til dem som har bragt dem til makten bør vel snarere kritikken gå til Siv Jensen, Heidi Nordby Lunde, Heiki Holmås og Mazyar Keshvari. Spesielt sistnevnte har en underlig rolle. Det var hans bystyregruppe som tvang igjennom avstemningen i Oslo – nå gjør han alt han kan for å undergrave den. Ikke rart at… Read more »

Fra arkivet