Ukategorisert

Fylkesledere gir Høyre redusert troverdighet

Dersom Høyre skal ha troverdighet som et politisk parti som ønsker nøktern bruk av skattefinansierte penger, må partiet si nei til OL i Oslo i 2022.

Foreløpig er det en del som tyder på at det er mange OL-tilhengere i Høyre. En undersøkelse Klassekampen har utført, viser at elleve fylkesledere sier ja til Oslo2022. Kun én sier nei, mens fire er usikker.

Uansett hvordan man ser på det, betyr OL i Oslo stort forbruk av skattefinansierte penger. Prosjektet medfører unødvendig bruk av penger borgerne har betalt inn gjennom skatter og avgifter.

Høyre-politikere som støtter OL kommer til å slite i markedsføringen av nøktern bruk av skattefinansierte penger!

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Thor Børresen
Thor Børresen
7 years ago

Jeg tror nok ikke partiet Høyre mister så mye troverdighet dersom man i en helhetlig vurdering velger å legge vekt på ønskene fra landets hovedstad og en samlet idrettsbevegelse. Når det gjelder troverdighet så mener jeg faktisk at Siv Jensen og den ytterste venstresiden sliter mer. De har normalt penger til alt, men plutselig nå skal de være pengesekkens vokter. Det er lite troverdig og jeg er ikke overrasket over at Oslo snart er Frps dårligste fylke. Når man ignorerer den folkeavstemningen man selv tvang igjennom (Keshvari) og undergraver sin troverdighet når det gjelder pengebruk (Jensen) så er ikke folk… Read more »

Ola Skium
Ola Skium
7 years ago

Fremskrittspartiet ER 100% ANTI-NORSKE hvis de sier nei til OL

Sier Fremskrittspartiet nei til OL i Norge i 2022 – er Frp det mest anti-norsk partiet og u-norske partiet i historien.

OL med, ski og skiskyting er det mest norske som finnes.

Norge skal bruke 9000 milliarder over statsbudsjettene frem til 2022, så 35 milliarder til OL blir å regne som småpenger.

Frp blir aldrig gjenvalgt hvis de sier nei til OL.

Ap og H er smarte og kommer til å få det igjennom OL de to – og holde Anti-norske Frp unna.

Fra arkivet