Notiser

Mange motstandere……

Bare 13 prosent vil gjøre det lov å røyke hasj og marihuana i Norge, ifølge Aftenposten.

Mange borgere svarer svært ulogisk i forbindelse med meningsmålinger, akkurat som om frihet er en byrde. Mange er for et tobakksforbud og mange vil ha reflekspåbud, for å bruke to sammenlignbare spørsmål det har vært meningsmålinger om.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
7 years ago

Utad kan det nok framstå som ulogisk, men det er vel egentlig et utslag av en tanke om å være seg selv nærmest. «Jeg røyker ikke hasj så da kan det godt være forbudt.» «Jeg røyker ikke tobakk så like greit å bannlyse det over alt.» Samme med søndagsåpent. Mange svada-argumenter om at det er fint med en handlefri dag, og at folk bør kunne planlegge handlingen bedre. Hvis jeg som jobber 8-16 mandag til fredag får det til så får jaggu meg alle andre fikse det også. Kan da ikke være så vanskelig bare fordi man jobber nattevakt på… Read more »

Fra arkivet