Ukategorisert

Ikke en statlig oppgave

Det er ikke staten som skal sørge for at det blir arrangert landsskytterstevne.

Nok en gang må Heimevernet bidra når skyttere fra hele landet blir invitert til landsskytterstevne. 550 heimevernsoldater er innkalt, og noen må avtjene en tjeneste mot sin vilje. Nærmere slaveri er det vanskelig å komme.

På arrangementets egne nettsider er Heimevernet oppført som sponsor. En del av Forsvaret sørger altså for at landsskytterstevnet blir gjennomført. Debatten om ressursmangel er lagt død i forbindelse med dette arrangementet.

Liberaleren har ett råd til personer som er innkalt til denne dugnaden mot sin vilje; nekt!

Avskaff verneplikten
Liberaleren vil avskaffe tvangsarbeid. Alle skal ha muligheten til å takke ja eller nei til et jobbtilbud. Det betyr at vi er imot vernepliktsordningen, som blant annet er førstegangstjenesten, repetisjonsøvelser, Sivilforsvaret og sesjon. Staten bør ikke ha rett til å tvinge mennesker til noe som helst. Repetisjonsøvelsen, som pågår under landsskytterstevnet i regi av Heimevernet, er et klassisk eksempel på tvangsarbeid som burde opphørt for lenge siden.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer