Ukategorisert

Nei til tilskudd

Selv om politikerne heldigvis har gjort mye for homofile, er det mer enn greit at det blir avslag på søknader om skattefinansiert støtte.

Alta kommune har avslått en søknad fra Finnmark Pride om støtte til finansiering av Finnmark Pride 2014, ifølge Altaposten.

Bra av Alta kommune!

Begrunnelsen er dessverre ikke spesielt god eller prinsipiell. Det er mangel på budsjetterte midler som blir brukt som argument for avslaget.

Dessverre skal veldig mange arrangement i Norge være skattefinansiert, fra OL i Oslo til festivaler og Arctic Race of Norway. Det kryr av støtteordninger, og bevilgninger til bedrifter, lag, foreninger og organisasjoner.

Skattefinansierte tilskudd betyr at borgere gjennom tvang må betale for noe man egentlig er motstander av.

Tags:

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
  Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Innvandring og SvalbardInnvandring og Svalbard
  Svalbard er et godt eksempel på hva som menes med fri innvandring. Egenfinansiert innvandring for fredelige mennesker.
 • Alt å tape eller ingenting å vinne på å gi folk jobb?Alt å tape eller ingenting å vinne på å gi folk jobb?
  Ved hvilken rett har den norske stat lov til å nekte en ureturnerbar asylsøker å frivillig jobbe i landet vedkommende oppholder seg i?
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.