Notiser

Krever legalisering

The New York Times krever legalisering av cannabis i en leder.

Det begynner å bli mange av oss!

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Thor Børresen
Thor Børresen
7 years ago

Ikke så mange her i landet som støtter legalisering – men vi kan jo ikke la oss styre av meningsmålinger…

At det høres skummelt ut for folk å legalisere hasj er ikke så vanskelig å forstå når vi ser hvor mye ressurser som er lagt i statlig propagandaarbeid. Det forundrer meg imidlertid at politikerne tviholder på en politikk de må vite ikke virker.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Bare-13-prosent-vil-gjore-det-lov-a-royke-hasj-og-marihuana-i-Norge-7634536.html#.U9dKSLF69aQ

Anita Nyholt
7 years ago

Aftenposten skriver at kun 13 prosent stiller seg positiv til å gjøre det lovlig å røyke cannabis – det er 527.733 personer. Med tanke på all propagandaen som er ført gjennom mange år er det et betydelig antall mennesker som allikevel ikke støtter forbudspolitikken, men ønsker å fjerne straffetrussel for bruk. Det ville vært enda mer interessant å vite hvor mange som støtter legalisering av cannabis.

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Det-vi-ikke-vet-om-cannabis-7652991.html

Fra arkivet