Ukategorisert

Må være lov å forgifte seg selv

Hvert enkelt menneske eier egen kropp, og må ha lov til å mishandle kroppen. Et forbud mot tobakk og sigaretter er motbydelig!

Frode Jahren, generalsekretær i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ønsker å forby omsetning og innførsel av røyketobakk og sigaretter, ifølge Dagbladet.

Formynder!

Et forbud vil skape et gigantisk illegalt marked og kriminelle aktører vil tjene grovt med penger. Mennesker som vil ha tobakksprodukter, vil kjøpe tobakk og sigaretter selv om politikerne ikke har velsignet salget med avgifter og andre reguleringer. Vi har lignende omsetning i dag, for eksempel narkotika.

Dersom tobakk, sigaretter, sjokolade, potetgull, saft, brus, alkohol….er en utfordring for skattefinansierte budsjett, bør politikerne skyte fart i politikken som gir hver enkelt av oss ansvaret for egen helse.

Mest lest

Arrangementer