Ukategorisert

Ønsker like konkurransevilkår

Rådmann i Nordkapp kommune har i dag gått ut med en melding om utvidet skjenking i kommunen.

Kommunen gir bedrifter som har skjenkebevilling muligheter til utvidet skjenking i forbindelse med Arctic Race of Norway. Det blir tillatt å skjenke øl og vin fra klokken 08:00 – 02:00, torsdag 14. og fredag 15. august. Bedrifter som har bevilling for uteservering kan også skjenke øl og vin fra klokken 08:00 – 02:00 under sykkelfesten.

Normaltiden for skjenking av øl og vin i Nordkapp er klokken 12:00.

Årsaken til utvidet skjenking, er at alle aktørene i denne delen av næringslivet skal få de samme rammevilkårene. Det betyr at den lokale puben får like vilkår med sykkelteltet som blir satt opp i forbindelse med sykkelrittet.

Fokus på like konkurransevilkår er viktig. Det er også godt å registrere at kommunen ikke tror på verdens undergang, selv om det blir ølservering svært tidlig på de omtalte dagene.

Mest lest

Arrangementer