Ukategorisert

Åpner døren

Ti av politidistriktene åpner døren til publikum på lørdag når Politiets dag blir arrangert.

Hensikten med Politiets dag, er at innbyggere skal få et hyggelig møte med politiet. Hyggelige møter skal bidra til bedre kontakt mellom befolkningen og den statlige etaten.

Justisminister Anders Anundsen (FrP) har tro på arrangementet.

–Politiet har i en periode fått mye kritikk. Mye har vært velfortjent, men det har også ført til at veldig mye av det gode arbeidet som gjøres, drukner i kritikken. Det å bli utsatt for negativ oppmerksomhet over tid, er ikke bra for noen av oss. Vi vil at Politiets dag skal bli en fast årlig tradisjon, og håper dagen kan være med å løfte fram politiets gode sier, sier Anundsen til Regjeringen.no.

Det kan være positivt at mange borgere får vite mer om politiet, men det er minst like bra at politiet får vite mer om borgerne. Vi er alle uskyldige til det motsatte er bevist, et motto politibetjenter bør brukere oftere.

Mest lest

Arrangementer