Ukategorisert

Ikke putt mer inn i skolen

Alle tiltakene som er puttet inn i skolen, gjør norsk skole dårligere enn den bør være.

Norge bruker sykt med skattefinansierte penger på utdanning. Mye av pengene er trolig sløsing ettersom skolen får for mange oppgaver som lærere og skoleledere skal gjennomføre sammen med elevene.

I neste uke er det kampanjeuke mot mobbing i Oslo-skolen. Ett av mange tiltak som gjør skolen for bred sammenlignet med hva den bør være. Redaksjonsmedlem Bent Johan Mosfjell har skrevet om dette på Facebook.com i dag:

–Og i dag kunne jeg leste at neste uke er det Kampanjeuke mot mobbing i Oslo-skolen. Høyverdig tiltak, selvsagt! Kanskje jeg skal bruke matematikktimene på dette? Kanskje jeg skal møte uforberedt til undervisningen fordi jeg skal bruke tiden på «faglig oppdatering om digital mobbing» eller «Gjennomgå lokale planer for systematisk arbeid med læringsmiljø»? Et av hovedproblemene i skolen er alle gode tiltak som i sum ødelegger skolen, skriver Mosfjell på egen Facebook-vegg.

I Liberalerens redaksjon liker vi ordene ”Grenser for politikk”. Dette mottoet passer også for skolen.

Mest lest

Arrangementer