Ukategorisert

Sparer én milliard årlig

Næringsminister Monica Mæland mener næringslivet sparer over en milliard kroner årlig takket være enklere, tryggere og bedre løsninger.

Næringsdepartementet har sendt ut en pressemelding med mye skryt av nettstedet Altinn.no.

En fersk undersøkelse viser at næringslivet har svært høy tillit til Altinn. 95 prosent opplever Altinn som trygt å bruke, mens 85 prosent synes løsningen med elektroniske skjema og tjenester er enkel.

–Dette er storartede tall. Det viser at satsing på kvalitet, testing og stabil drift av Altinn har vært vellykket. Men vi er på ingen måte i mål. Vi vil satse videre på Altinn i regjeringens arbeid med å fornye, forenkle og forbedre Norge, sier næringsminister Monica Mæland i en pressemelding publisert på Regjeringen.no.

La oss håpe effektivisering smitter til andre deler av offentlig sektor. På mange områder er det mulig å lage enklere, tryggere og bedre løsninger.

Mest lest

Arrangementer