Ukategorisert

Nei til Oslo2022 fra Nord-Norge

De tre nordligste fylkeslagene i Arbeiderpartiet sier nei til OL i Oslo i 2022.

Hvert år er det fellesmøte i Finnmark, Troms og Nordland. Styrene i de tre fylkespartiene av Arbeiderpartiet sier nei til Oslo 2022.

I dag har det vært flere intervjuer med styrelederne på radio. Alle bruker de samme argumentene, nemlig at OL-saken bør bli lagt død i Norge. I tillegg er kostnadene viktig for fylkeslederne, og i kostnadsspørsmålet kan sosialdemokrater og liberalister forenes.

Det har vært fryktelig stille fra partiledelsene til både Arbeiderpartiet og Høyre i OL-saken, faktisk sørgelig stille. Toppene bør fronte sitt standpunkt og det bør skje raskt. Vis lederskap!

Helga Pedersen er nestleder i Arbeiderpartiet og stortingsrepresentant for Finnmark Ap. Helgens klare resolusjon fra Nord-Norge kan være et signal fra AP-toppen Pedersen, om at OL i Oslo koster for mye skattefinansierte penger. La oss håpe den øvrige ledelsen i Arbeiderpartiet mener det samme.

Tags:

Mest lest

Arrangementer