Ukategorisert

Reklame for spillselskap på nett

Lotteritilsynet oppdager ikke alt!

Big Brother er i gang. På nettstedet http://www.bigbrother.no er det informasjon om deltakerne, nyheter og kamera der seerne kan følge huset 24 timer i døgnet. Alt dette er gammelt nytt, og langt fra oppsiktsvekkende.

Bakgrunnen på nettsidene er dekket av reklame med lenke for spillselskapet 7red.com, et selskap som i likhet med andre utenlandske spillselskap ikke har konsesjon i det norske markedet. Uten konsesjon er det også ulovlig å markedsføre spilltilbudet.

Nei Norge går ikke dukken selv om det er reklame for et spillselskap på et nettsted som daglig har besøk av flere tusen nordmenn. Et innspill både politikere og Lotteritilsynet kan ta med seg videre i debatten om den norske spillpolitikken.

Mest lest

Arrangementer