Ukategorisert

Fortsatt nei til OL

Liberaleren mener en idrettsfest skal være privat finansiert. Dermed er redaksjonen fortsatt negativ til OL, selv om Oslo 2022 har pyntet på regnestykket.

På en pressekonferanse i dag kom det frem at OL-komiteen ønsker å kutte 8,8 milliarder i statsgarantien og 4 milliarder i offentlige utgifter. Forslagene er fremmet for å øke oppslutningen om Oslo 2022.

Dagens pressekonferanse kommer helt sikkert til å få massiv omtale i ulike medier i løpet av dagen.

Liberaleren har ingen ting imot store arrangement, men hver arrangør bør betale egen fest. Alle som ikke har penger, bør avstå fra å være arrangør. Hvis politikerne hadde brukt dette prinsippet aktivt, er veien til store skattelettelser og dermed mer frihet betydelig nærmere.

Tags:

Mest lest

Arrangementer