Ukategorisert

Demonstrasjon mot Oslo 2022

FpU og SU har tatt initiativet til en demonstrasjon mot OL i Oslo i 2022. Møt opp!

Demonstrasjonen går av stabelen fredag 19. september klokken 18:00 på Youngstorget.

OL-saken handler om å prioritere, selv om både idrettsforbundet og Oslo kommune ikke kommer med en slik innrømmelse. Skal skattefinansierte penger bli brukt på OL, vil det gå utover andre formål og/eller det blir vanskeligere å få til skattelettelser.

Mange motstandere av Oslo 2022 er ikke imot idrett eller gode fester, men ønsker å gjøre andre prioriteringer. I et land med et voldsomt skatte- og avgiftstrykk og mange uløste oppgaver, er det naturlig å prioritere bort idrettsarrangement til mange milliarder kroner.

På demonstrasjonen vil det blant annet være appeller fra RU, FpU og SU. I denne saken er det uproblematisk å være rød! Nei til skattefinansiert OL!

Mest lest

Arrangementer