Ukategorisert

RIP Oslo 2022

Nå bør regjeringen stoppe saken om Oslo 2022 og Norge bør få en OL-pause.

Nei-representantene i Høyres stortingsgruppe har gjort en veldig god jobb foran og under gruppemøtet som ble avholdt onsdag ettermiddag. I lang tid har det vært et klart flertall i gruppa, men resultatet etter dagens møte er at ingen av regjeringspartiene ønsker å gi statsgaranti. Dermed bør regjeringen gravlegge OL-saken og forhåpentligvis blir OL i Norge et sovende arrangement i mange år.

Nei-siden har vært uorganisert, uten økonomiske ressurser. Det viser at gode argument kan være nok i viktige saker. Det er mange som fortjener en takk, men naturlig nok setter Liberaleren mest pris på liberalisten Jan Arild Snoen som har dominert på Twitter.com og gjennom ulike innlegg de siste månedene.

RIP Oslo 2022.

Tags:

Mest lest

Arrangementer