Notiser

Trekker OL-søknaden

Kun minutter etter Høyres pressekonferanse om OL-saken onsdag kveld, ble det klart at Oslo kommune trekker søknaden om statsgaranti og statstilskudd. Dermed er OL i Norge i 2022 lagt død.

Takk og pris!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Larz
Larz
7 years ago

Et overraskende og gledelig vedtak i Høyres stortingsgruppe, og også meget ryddig av byrådet å umiddelbart trekke søknaden om statsgaranti. Men neimen om jeg er 100 prosent sikker på at løpet er kjørt! OL-fantastenes innbitte kampvilje lar seg nok (kanskje) ikke knekke av dette. Vær sikker på at det nå letes med lys og lykte etter en vei ut av uføret! Mon tro hva det er som driver dem? OL-konseptet har ingen plass i et postmoderne, sivilisert samfunn. Slike gigantomane propagandaprosjekter hører med rette hjemme i land vi ikke bør like å sammenlikne oss med. Boikott IOC og alle fremtidige… Read more »

Fra arkivet