Ukategorisert

Vil ha julenissen edru

Dersom alle politikerne brukte det samme argumentet som Venstre gjør, ville Vinmonopolets åpningstider forblitt uendret i overskuelig fremtid.

For det er mulig å trekke frem barna i forbindelse med pinseaften, påskeaften og nyttårsaften, slik Venstre bruker barna som argument mot åpne alkoholbutikker på julaften. Det er trist at liberale politikere, eller såkalte liberale politikere, kan opptre så inkonsekvent.

Det er nå flertall for at Vinmonopolet kan holde åpent på nyttårsaften, påskeaften og pinseaften. Venstres gruppe på Stortinget sørger samtidig for at det er flertall for stengte pol på julaften.

Når det først er et statlig monopol for omsetning av sterke alkoholholdige drikker, er det god alkoholpolitikk å utvide åpningstidene. Synd Venstre ikke drar strikken så langt som mulig innenfor rammene av Vinmonopolet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer