Ukategorisert

Velsigner utroskap?

For KrF-politikere er ekteskapet mellom kvinne og mann hellig, men politisk utroskap blir velsignet av politikere som ofte forsvarer troskap.

For ett år siden inngikk Kristelig Folkeparti og Venstre en samarbeidsavtale med Høyre og FrP. Det er denne avtalen som er grunnlaget for dagens regjering og avtalen mellom regjeringspartiene.

Kun ett år etter at avtalene ble signert, skal sentrale KrFere ønske samarbeid med Arbeiderpartiet i 2017, ifølge Dagsavisen.

Hadde en kvinne eller mann inngått ekteskap med motsatt kjønn og allerede ett år etter inviterte ukjente partnere til sengen, ville trolig stuntet blitt kalt forkastelig av KrF-politikere. Men i politikkens verden er dette god sentrumspolitikk.

Nå er KrF et parti som er godt plantet på Arbeiderpartiets banehalvdel. Partiet består av formyndere som forsvarer en stor stat med skattefinansierte utgifter. Hvis et Ap-KrF-forhold kan vippe KrF ut av maktens korridorer, altså under sperregrensen, vil Liberaleren være én av aktørene som jubler høyest.

Les også: Moralistene i KrF slår i alle retninger

Mest lest

Arrangementer