Ukategorisert

Ros til DLFerne

Når aktivitetene nå blir samlet i det nye partiet Liberalistene, er det viktig å huske på jobben Vegard Martinsen & co har gjort i Det Liberale Folkepartiet.

Det Liberale Folkepartiet ble aldri et folkeparti. De liberalistiske ideene og grundige redegjørelsene slo aldri an hos befolkningen. Partiet omfavnet en liten menighet, men i menigheten var det personer som gjorde en viktig og god jobb slik at ideer ble spredt. Vegard Martinsen er utvilsomt én av dem vi bør ære.

Mye tyder på at vi snart har hørt det siste fra Det Liberale Folkepartiet, selv om ingenting er vedtatt. Fylkeslag planlegger årsmøter med målsetning om å samle medlemmer og aktiviteter i partiet Liberalistene. Ingen stygge brudd, bare en ny fase i kampen for økt frihet.

Det Liberale Folkepartiet har vært et så godt parti, at Liberalerens Bent Johan Mosfjell har stemt på partiet. Det sier ganske mye!

Rogaland DLF har allerede innkalt til ekstraordinært årsmøte med forslag om å oppløse fylkeslaget. Etter at fylkeslaget er oppløst vil tiden på møtet bli brukt til å danne interimsstyre av Liberalistene, hvis alt går som planlagt for styre og stell i Rogaland.

Innbydelsen til ekstraordinært årsmøte i Rogaland kan tyde på at sentrale tillitsmenn gir Det Liberale Folkepartiet aktiv dødshjelp. Måtte partiet dø på den mykeste og fineste måten, for det fortjener partisliterne!

På nettstedet Stemdlf.no er det masse informasjon, blant annet i form av nyhetskommentarer. Lyst å slå ihjel noen timer foran PCen, bruk litt tid i databasen som er etablert i regi av DLF.

Mest lest

Arrangementer