Notiser

Vil ha skatten helt bort

Stein Erik Hagen vil ha formueskatten helt bort, ifølge E24.no.

Hagen undrer seg sikkert som mange andre, om hvorfor det tar så lang tid å fjerne formueskatten for regjeringspartiene. Er det en skadelig skatt, burde den vært fjernet øyeblikkelig.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
7 years ago

En av Norges mest formuende menn vil ha bort formuesskatten? Er det en nyhet? Er det et vektig innlegg?

At folk som Hagen misliker formuesskatten viser at skatten treffer blink.

Gaudius
7 years ago

Det beviser tvert imot at Hagen er en intelligent og fornuftig mann. Bortfall av formueskatten vil tjene Hagens lommebok, og det er isolert sett ikke negativt – tvert imot er det positivt at han får beholde mer av sin egen verdiskapning. Bortfall av formueskatten vil også være positivt for mange bedrifters framtid, med de positive ringvirkninger det har for arbeidsplasser og økonomisk framgang for mange flere enn Hagen selv.

Konrad
7 years ago

Det er et partsinnlegg og vi må derfor ta det for det er verdt. Jeg betaler selv formuesskatt, og sparer en del på omleggingen Siv Jensen har foreslått (bare foreslått, vi får håpe Krf + V moderer forslaget).

Fra arkivet