Ukategorisert

Vil gjennomføre befolkningsundersøkelse

Lotteritilsynet har planer om å gjennomføre en befolkningsundersøkelse i 2015, ifølge en bloggpost skrevet av seniorrådgiver Rune Timberlid.

Bloggposten handler egentlig mest om spilleansvarskonferansen som har blitt arrangert. Lotteritilsynet rosemaler den norske spillpolitikk. Det må tilsyne gjerne gjøre, men omtrent alle som vil spille hos private aktører via internett, har denne muligheten. Norske reguleringer har vært svært mislykket i kampen mot utenlandske spillselskap.

Nyheten i bloggposten er at Lotteritilsynet til neste år vil undersøke hvordan nettspillmarkedet påvirker befolkningens spilleatferd, og om de nye nettspillene utvikler det som blir definert som problemspillere.

Liberaleren ønsker naturlig nok et helt fritt marked, uten noen former for regulering. Slik kommer det nok aldri til å bli, men det er mulig å få til en politikk som gir konkurranse om kundene. Det vil også kunne være en svært ansvarlig spillpolitikk!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer