Ukategorisert

Brev til spilleselskap

Lotteritilsynet har sendt brev til utenlandske spillselskap og bedt selskapene følge norsk lov, ifølge Lotteritilsynet.no.

Norske myndigheter ser på aktiviteten fra utlandet som ulovlig i Norge. Årsaken til dette synet er at selskapene ikke har fått konsesjoner for drift i det norske markedet. Mange av selskapene Lotteritilsynet reagerer på, har konsesjoner i land der private veddemål er tillatt og selskapene har forpliktet seg til å følge et strengt regelverk.

Dersom utenlandske spillselskap var tillatt i Norge, kunne brevet Lotteritilsynet har sendt blitt en kommunikasjon selskapene måtte ta til etterretning. Det trenger de ikke å gjøre i nåværende situasjon. Selskapene driftes ikke fra Norge, selv om de når mange tusen norske forbrukere hver dag.

Å utestenge selskapene fra Norge er kun mulig i teorien, ikke i praksis. Med bakgrunn i slike moment er det ulogisk at norske politikere ikke endret den meget mislykkede spillpolitikken så raskt som overhode mulig.

Mest lest

Arrangementer