Ukategorisert

Heder og ære til Siv Jensen

Tallene fra snoking på skattelistene viser at det var et vellykket grep å la de som blir kikket i kortene få vite hvem som snoker.

Tall fra Finansavisen, tall hentet fra Skatteetaten, viser at antall søk har gått ekstremt mye ned, fra 7,5 millioner til litt over én million søk siden skattelistene ble offentliggjort 17. oktober. Nedgangen er fantastisk hyggelig for personverntilhengere.

Det er regjeringen og finansminister Siv Jensen som skal ha æren.

Politikerne kan foreta ytterligere grep, nemlig et forbud mot at staten skal offentliggjøre skattelistene. Begrunnelsen for ytterligere innstramninger er enkel; det er ikke en politisk oppgave å tilfredsstille store deler av befolkningens kåthet når det gjelder å snoke i menneskers liv.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer