Ukategorisert

Uproblematisk!

Klart ordføreren skal få lov til å spise Big Mac.

Politikerne må gjerne spise på Mc Donald’s, drikke øl og røyke. Så lenge handlingene er innenfor norsk lov, er det helt uproblematisk.

Det er Anneth Nielsen, ernæringsfysiolog ved Barnas stasjon i Fredrikstad, som har reagert på at ordfører Jon-Ivar Nygård åpnet Mc Donald’s på Råbekken med en Big Mac-frokost.

–Det jobbes ekstremt hardt for å endre folks matvaner i norske hjem – og da synes jeg ordførerens åpning av Mc Donald’s blir et stort skritt tilbake, sier hun til f-b.no.

Hvis målsetningen er at politikerne ikke skal foreta seg noe som kolliderer med offisiell politikk, vil det bli problematisk å rekruttere politikere som tross alt er helt vanlige mennesker. Staten vil begrense alkoholkonsumet, men politikere drikker – heldigvis. Staten vil begrense forbruket av tobakksprodukter, men politikere både røyker og snuser – heldigvis. Staten vil begrense bilkjøring, men politikere kjører både bil og motorsykkel – heldigvis.

Stortingsrepresentant Erlend Wiborg (FrP) var tidlig ute med støtte til ordføreren, på Twitter.com. Stortingsrepresentanten virket svært overrasket over at dette var en sak. Bra! Vi trenger politikere som aksepterer mennesker som tar valg som kolliderer med såkalt offisiell politikk. Og offisiell politikk er ikke en fasit!

Mest lest

Arrangementer