Ukategorisert

Klager og klager

Mange lokalpolitikere klager over at staten blir større. Når regjeringen foreslår effektivisering, fortsetter de å klage.

Eksempel på klaging fra Nordkapp kommunestyre, et oppslag på Radionordkapp.no. Det er Hans Arvid Hansen (Ap), tidligere ordfører i Nordkapp, som pekte på at kommuner må skjære ned, mens statlige virksomheter eser ut. I innlegget i kommunestyret ga han ikke dagens regjering skylden, men mener det var en utvikling uansett hvem som har makten i regjeringskontorene.

I dag klaget ordføreren i Sør-Varanger over at en del skattekontor trolig blir lagt ned. Cecilie Hansen (SP) mener nedleggelser vil svekke tjenesten, ifølge oppslag på NRK.

Skal staten bli mindre, må det nødvendigvis bli færre som jobber i statlige etater. Dersom færre innehar statlige stillinger, må driften effektiviseres. Nedleggelse av skattekontor er et eksempel på fornuftig effektivisering.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer