Ukategorisert

AP vil øke skattetrykket

Regjeringens forslag til statsbudsjett består av minimalt med skattelettelser, men statsbudsjettforslaget er betydelig bedre enn det Arbeiderpartiet foreslår.

Det er nemlig stor forskjell på minimal skattereduksjon satt opp mot skatteøkning. Arbeiderpartiet foreslår, ifølge Aftenposten.no, å øke skattetrykket med ti milliarder kroner sammenlignet med Solberg-regjeringens politikk.

Ti milliarder kroner er ikke spesielt mye satt opp mot summen borgerne betaler i skatter og avgifter, men kursen er feil. Vi trenger nå en næringsvennlig politikk. Vi trenger en politikk der borgerne får beholde mer av egne penger. Med bakgrunn i dette, er skatteøkning det samme som å gå baklengs inn i fremtiden.

Velgere kan gjerne være misfornøyde med Høyre og FrP, men alternativet i dagens storting er ikke bedre!

Mest lest

Arrangementer