Ukategorisert

AP vil øke skattetrykket

Regjeringens forslag til statsbudsjett består av minimalt med skattelettelser, men statsbudsjettforslaget er betydelig bedre enn det Arbeiderpartiet foreslår.

Det er nemlig stor forskjell på minimal skattereduksjon satt opp mot skatteøkning. Arbeiderpartiet foreslår, ifølge Aftenposten.no, å øke skattetrykket med ti milliarder kroner sammenlignet med Solberg-regjeringens politikk.

Ti milliarder kroner er ikke spesielt mye satt opp mot summen borgerne betaler i skatter og avgifter, men kursen er feil. Vi trenger nå en næringsvennlig politikk. Vi trenger en politikk der borgerne får beholde mer av egne penger. Med bakgrunn i dette, er skatteøkning det samme som å gå baklengs inn i fremtiden.

Velgere kan gjerne være misfornøyde med Høyre og FrP, men alternativet i dagens storting er ikke bedre!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen(@odderi)
7 years ago

…’Imot oss statens lover bøyes, av skatter blir vi tynget ned’…

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
7 years ago

I dagens Politisk Kvarter på radio uttalte Arbeiderpartiets finanspolitiske tals… at «Det er ikke statens oppgave å sørge for at bedrifter går med overskudd. Det må bedriftene greie selv».
Javel, da vet vi det. Det skal altså ikke være en statlig oppgave å sørge for at det blir skapt og opprettholdt arbeidsplasser utenfor det offentlige, ifølge Arbeiderpartiet.
Greit å vite, dersom noen som ikke er ansatt i offentlig sektor skulle vurdere å stemme på Arbeiderpartiet. Da er det stor sannsynlighet for at jobben ryker.
Men hvilken rolle spiller det? Hva skal vi med jobb, vi har jo velferdsordninger?

Fra arkivet