Ukategorisert

Ja til forhandlinger. Nei til søndagsåpne butikker!

Ett av argumentene mot søndagsåpne butikker er at søndag skal være en annerledes dag sammenlignet med resten av uken.

Nå er det mange som jobber på søndager, selv om politikerne ønsker at denne dagen skal skille seg ut. Det er ikke så vanlig med politiske forhandlinger på en søndag.

Selv om KrF ønsker å holde søndag så hellig som mulig, er heller ikke kristenfolket helt fundamentalistisk. Når de ser fordeler med å bruke hviledagen til noe produktivt, blir til og med KrF-politikerne pragmatiske.

Førstkommende søndag er det forhandlinger mellom regjeringspartiene og samarbeidspartnerne. KrF misliker søndagsåpne butikker, men milliarder av kroner kan skifte hender i forhandlinger – på en søndag.

Sånn kan politikkens vesen være.

Mest lest

Arrangementer