Ukategorisert

Høring om proffboksing

I dag innkalte Familie- og kulturkomiteen på Stortinget til åpen høring om å oppheve lov om forbud mot profesjonell boksing.

Naturlig nok slapp både tilhengere og motstandere til i høringen. Politikerne og tilhørerne fikk informasjon om at boksing kan være farlig, men det kan også fotball, håndball, hockey og alpint være, for å nevne fire populære idretter i Norge med en del skader uten at det ble nevnt spesielt i høringen.

Det skal være flertall på Stortinget for å oppheve forbudet mot profesjonell boksing. Dersom forbudet ikke blir opphevet i denne valgperioden kan det gå år og dager til neste gang sjansen for liberalisering er like stor.

Norge er et annerledesland når det gjelder boksing. De fleste andre land behandler ikke utøverne som kriminelle mennesker. Det gjør dessverre Norge. Utøverne fortjener respekt! Ja til profesjonell boksing!

Mest lest

Arrangementer