Ukategorisert

Ånder opp i spørretimen

Det er spørsmål som fortjener oppmerksomhet foran onsdagens spørretime på Stortinget.

Ett av spørsmålene kommer fra Arbeiderpartiets Freddy de Ruiter:
«I Agderposten 19. november 2014 omtales at en person ble hyret inn for å drive ut ånder hos ansatte og beboere ved en kommunal institusjon for funksjonshemmede i Arendal. Det er lagt lokk på saken. Kommunen vil ikke informere om fakta. Verken fylkeslegen eller pasientombudet vil foreta seg noe for å finne ut hva som har skjedd. Har statsråden noen synspunkter på en slik praksis i den kommunale helse- og omsorgstjenesten, og hvordan kommunen opptrer i denne saken?»

Hva vil Bent Høie (H) svare? Det får vi forhåpentligvis vite på onsdag.

Se alle spørsmålene, på Stortinget.no.

Mest lest

Arrangementer