Ukategorisert

Målsetningen bør være å redusere offentlige utgifter

Sykkelsjefen jubler. Det samme gjør politikere fra Nord-Norge, politikere som for eksempel kjempet mot planene for Oslo 2022.

Nå ligger Arctic Race of Norway godt an til å bli en fast post på statsbudsjettet. I innstillingen til Familie- og kulturkomiteen ligger sykkelrittet inne med et ukjent beløp. Selv om beløpet sikkert ikke er stort målt opp mot et statsbudsjett, er det betenkelig at politikerne hele tiden putter inn nye utgifter i et budsjett som allerede har en stor utgiftsside.

Budsjettinnstillingen skal opp til debatt på Stortinget kommende onsdag, ifølge Nordlys.

Sykkelrittet har blitt gjennomført to ganger, godt støttet av blant annet fylkeskommuner og kommuner. Det er helt sikkert et positivt tiltak for Nord-Norge og nordnorske kommuner, men hvorfor må mye av det som skal skje i Norge være finansiert av skattefinansierte penger? Få gir et godt svar på dette spørsmålet.

Når politikerne øker utgiftene er det vanskelig, nesten umulig, å redusere skatter og avgifter.

Tags:

Mest lest

Arrangementer