Ukategorisert

Alt kan være farlig!

Det meste mennesker gjør kan være farlig.

I dag ble en ny advarsel sendt ut fra staten gjennom VG. Det statlige folkehelseinstitutt, et forvaltningsorgan under Helse og omsorgsdepartementet, advarer mot telys. Ikke på grunn av brannfare, men på grunn av brenning av levende lys gjør at sotpartikler dannes i luften. Slike partikler kan gi sykdom hos mennesker dersom mengden man blir utsatt for er stor nok. Folkehelseinstituttet sammenligner dette med passiv røyking. Når man vet hvor mye staten, altså politikerne, har gjort for å forhindre passiv røyking, kan det være fare på ferde.

Levende lys har mennesker brent i lange tider. Levende lys er en del av livet og livet medfører farer. Sånn er det og sånn må det være.

Nyt gjerne fredagen, denne førjulskvelden, med levende lys. Hvis du ikke gjør noe verre enn det, våkner du helt sikkert opp til en ny dag i morgen også.

Mest lest

Arrangementer