Ukategorisert

Veldig redelig

Alta-politikere innrømmer økt eiendomsskatt om de vinner valget i 2015.

Å innrømme økt skattetrykk for eiendomsskatt-tilhengere er redelig, veldig redelig. Velgerne får valget mellom politikere som ønsker høyere skattetrykk og politikere som ikke ønsker dette. SV-politikere i Alta legger ikke skjul på at partiet ønsker å ta inn mer via den kommunale skatten, ifølge Altaposten.

Liberaleren må legge til at det finnes mange politikere som er motstandere av eiendomsskatt og som sier de skal kutte eller redusere skatten, uten å lykkes. Det er uredelig!

Eiendomsskatt er at borgerne overlater deler av sine penger til naboen fordi han/hun sitter i kommunestyret/bystyret. Naboen sier gjerne at han/hun skal bruke midlene fornuftig, men pengene går i den store potta. De fleste vet hvor håpløse prioriteringer politikerne kan gjøre.

Mest lest

Arrangementer