Ukategorisert

Hyller slaveri

Forsvarsministeren startet året med bloggpost om verneplikt.

Ine Eriksen Søreide har skrevet bloggposten «Velkommen jenter», publisert på blogg.no.

Alle kvinnene født i 1997 og senere, vil være vernepliktige. Forsvarsministeren skriver i bloggposten, at Forsvaret jobber med å forberede seg til at vernepliktige kvinner fra dette årskullet møter til førstegangstjeneste sommeren 2016.

Eriksen Søreide skryter av tvangsordningen og kaller dette historisk. Hun glemmer pent og pyntelig at hun forsvarer en ordning som medfører at staten tar unge menneskers liv. Det er så nært slaveri som det er mulig å komme, og slaveriet har bred tilslutning på Stortinget.

Kjønnsnøytral verneplikt medfører så mye tvang, at frihetselskende mennesker ikke bør feire eller hylle ordningen.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
6 years ago

«Slaveri»??

Gaudius
6 years ago

“Of all the statist violations of individual rights in a mixed economy, the military draft is the worst. It is an abrogation of rights. It negates man’s fundamental right – the right to life – and establishes the fundamental principle of collectivism: that a man’s life belongs to the State, and the State may claim it by compelling him to sacrifice it in battle. Once that principle is accepted, the rest is only a matter of time” (Rand, 1967).

Fra arkivet