Ukategorisert

Nei til Bondeviks søndagsønsker

Tilhengere av søndagsåpne butikker bør komme på banen slik at Kjell Magne Bondevik ikke legger premissene for debatten.

Det kryr av Bondevik-oppslag mot søndagsåpne butikker på nett i dag. Han bruker argumentet han alltid har brukt, nemlig at søndag bør være en annerledes dag. Han uttaler seg ikke på vegne av KrF, kirken eller Oslosenteret for fred og menneskerettigheter. Det er politikeren Bondevik som ønsker meningsløse reguleringer av søndagshandel, reguleringer som gir svært ulike konkurransevilkår mellom bedrifter som kjemper om forbrukerne.

Kjell Magne Bondevik er én av politikerne som har sørget for at søndagshandel er sterkt regulert i Norge. På dette området har eks-statsministeren hatt fryktelig mye innflytelse. Nå holder det. Ja til frihet og eiendomsrettigheter! Nei til Bondeviks søndagsønsker!

Mest lest

Arrangementer