Ukategorisert

Fredspris til regjeringen?

Kristian Tonning Riise, leder i Unge Høyre, med et morsomt innspill til stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H).

I ettermiddag ba Nordby Lunde om tips på hvem hun bør nominere til fredsprisen. Forslag, mer eller mindre gode forslag, strømmet inn til stortingsrepresentanten på Facebook.com. Også Unge Høyre-lederen kom med et innspill.

— Regjeringen, som har løst denne krigen uten blodsutgytelse, skrev Tonning Riise og lenket til et VG-oppslag om regjeringens forslag til endringer i arbeidslivet med et sitat av LO-lederen: Dette er en krigserklæring.

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (FrP) har lagt frem forslag om å endre arbeidsmiljøloven. Forslagene har blitt møtt med streik og krigsoverskrifter, men som Ung Høyre-lederen omtrent skriver: Regjeringen har løst dette uten blodsutgytelse.

Dette må jo være i Alfred Nobels ånd?

Mest lest

Arrangementer